Säännöt

SÄÄNTÖJEN RIKKOMISESTA VOIT SAADA PORTTIKIELLON TAI MUUN RANGAISTUKSEN!!!


Yleiset säännöt:

Ethän kiroile palvelimellamme. Palvelimemme on suunniteltu kaikenikäisille, jonka takia kiroulu, sekä asiaton kielenkäyttö on asiatonta.

Spammiminen, sekä capsin käyttö on kiellettyä. Sinun viestisi kyllä huomataan, kun kirjoitat aivan normaalisti.

Älä käytä mitään modeja / hackeja, joka antaa sinulle etuja, jotka eivät ole muuten mahdollista saada, kuten autoclicker, sekä hackit.

Älä käytä bugeja hyväksi, mikäli löydät bugin, sinun tulee VÄLITTÖMÄSTI ilmoittaa siitä ylläpidolle, etkä saa käyttää sitä hyväksi. Mikäli tiedät bugista, mutta et kerro siitä ylläpidolle, sinua saatetaan rangaista.

Älä lagita palvelinta. Mikäli lagitat palvelinta, kuten DDOS-hyökkäykset tai muuten vain palvelimen lagittaminen, kuten lag masiinat, saat rangaistuksen.

Kuuntele ylläpitoa. Sinun tulee totella ylläpitoa heidän antamien ohjeiden mukaan. Mikäli väität jatkuvvasti vastaan, sinua saatetaan rankaista.

Älä mainosta toista minecraft serveriä, sosiaalista mediaa (ellei ole ylläpitolainen/youtubettaja/tiktokkaaja) tai muuta asiaa, joka ei koske BITPIXLSsiin.

Käytä maalaisjärkeä äläkä etsi porsaanreikiä säännöistä. Jos jotain ei lue säännöissä, se ei tee siitä kuitenkaan sallittua. Mikäli et ole varma jostain, kysy ylläpidolta.